Neden Fancium Tavan Vantilatörü?

27-02-2024 13:06
Neden Fancium Tavan Vantilatörü?

Kaliteyi ilke edinen Fancium Tavan Vantilatörleri, her zaman değişen teknolojiyi takip edip tüm teknik personelleriyle birlikte müşterilerine en üst seviyede hizmet vermeyi amaç edinmiştir. Bu güne kadar kalite ve teknolojik yeniliklere göre Türkiye tavan vantilatörü piyasasında kendisine özgü vizyonu ile tanınan Fancium Tavan Vantilatörleri, bugünden sonra da kalitesinden ödün vermeden ülkemize faydalı olmayı ilkelerinin en başına koymuş ve bu çizgide tavan vantilatörü üretim ve pazarlama alanında  hizmet vermeye devam etmektedir. Fancium Tavan Vantilatörleri, Türkiye'nin 81 iline ve tüm ilçelerine bireysel veya kurumsal tüketici talep ve ihtiyaçlarına göre sevkiyat ve projelendirme yapmaktadır.

Fancium Tavan Vantilatörleri, TSE ve CE kalite belgelerine sahip olup, tüm modelleri 2 yıl garantilidir. Ayrıca tüm ürün modelleri 10 yıl parça tedarik garantilidir. Fancium markası‘nın üretmekte olduğu tavan vantilatörleri; serinletme, hava sirkülasyonunu kontrol etme, bunları yaparken az enerji harcama, 2 garantili olma, tamamen sessiz çalışma gibi teminat özelliklerinin yanısıra, yaşam alanlarınızın dekoratif düzenine, özel olarak tasarlanmış geniş ürün yelpazesi sayesinde şık ve mükemmel uyumluluk sağlayan, prestijli aksesuarlardır.Tavan vantilatörünün bir cihazdan daha fazlası olduğuna inanıyoruz. Fancium Tavan Vantilatörü ile verimlilik ve stil arasında seçim yapmak zorunda değilsiniz, hepsine sahip olabilirsiniz! Yaşam alanınız için mimari ilgi çeken yüksek performanslı tavan vantilatörleri üretiyoruz.

www.fancium.com.tr web sitemizden ürünlerimizi inceleyebilir, istediğiniz zaman bilgi almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.